DearNova voegt zich bij Intracto

DearNova heeft goed nieuws! Nadat we ons vorig jaar aansloten bij We Are You, is het nu tijd voor de volgende stap; sinds vandaag is DearNova onderdeel van de Intracto Group. Met Intracto geven we verder invulling aan onze groeiambitie en kunnen we je nog meer flexibiliteit en digitale expertise bieden.

We merken de laatste jaren dat organisaties behoefte hebben aan een digitale sparringpartner. Een partner die je van strategie tot uitvoering kan begeleiden bij je digitalisering en die je organisatie langdurig succesvol maakt. Samen met Intracto Group hebben we hiervoor alle digitale specialismen in huis en zijn we technologie onafhankelijk.

Over Intracto Group

Intracto Group is een innovatieve digital services-groep in de BeNeLux, die zich bevindt op het kruispunt van strategie, technologie, marketing, content en creatie. Voor deze 5 specialisaties zijn er in totaal ruim 1.350 experts in België en Nederland. Het samenbrengen van talent en vervolgens met een extreme klantgerichtheid zoeken naar oplossingen is de passie van Intracto Group. Intracto Group werd opgericht in 2005 en bouwt sindsdien mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Brussels Airport, Audi, Media-Markt, McDonalds, Akzo Nobel en Canon.

We blijven ons vanuit Vianen natuurlijk maximaal voor je inzetten zoals je van ons gewend bent. In onze samenwerking gaat er niets veranderen. Maar door de toevoeging van de kennis en ervaring van Intracto zal onze dienstverlening in de toekomst alleen maar sterker worden. Wij hebben er zin in!