Wat wij bieden

"without strategy, execution is aimless. Without execution, strategy is useless" Morris Chang

Digitale transformatie, disruptie etc. Termen waar niet aan te ontkomen is. Je weet dat ook jouw bedrijf stappen moet zetten, maar hoe? 

Wij geloven in een pragmatische aanpak die gericht is op executie. Wij bouwen technologische innovaties die écht werken. Oftewel niet alleen mooie plannen maar oplossingen gevalideerd bij jouw klant en technisch hoogstaand in vorm en functie. 


Dit kunnen wij omdat wij een echte full service partij zijn. Strategie, UX design, front- en back end development en support. Bij voorkeur combineren wij alle kennis in projecten, maar zoek je specifieke expertise dan is dat ook geen probleem.

Strategie

Wat is jouw strategische uitdaging? Staat het business model onder druk of zie je digitale kansen? 

Gebaseerd op bekende methodieken zoals Lean Startup en Design Thinking, alleen dan met een uniek DearNova sausje zetten wij samen die stip op de horizon en vertalen dit naar concrete digitale diensten en producten. Geen rapporten in de la, maar concrete eerste stappen voor morgen.
 

Creatie

Een plaat zegt meer dan duizend woorden. Al helemaal als je jouw producten of ideeën wilt voorleggen aan de klant. Onze designers vertalen concepten naar intuïtieve en aantrekkelijke digitale producten. Van prototype tot finaal product. 

Ook na livegang blijven wij graag helpen in het optimaliseren voor een maximaal resultaat. Bekijk hier wat we voor Schiphol hebben gedaan.


 

Realisatie

Uiteindelijk is tegenwoordig elk bedrijf een tech bedrijf. Daarom bestaat de kern van ons bedrijf uit die-hard developers. 

Wij bouwen zeker niet alleen websites, maar applicaties die jouw klanten goed helpen ondanks complexe architecturen en legacy systemen. Onze architectuur visie stelt ons in staat oplossingen te maken die het hart van het bedrijf raken en hierdoor echt impact hebben. Bekijk hier wat wij voor PostNL doen.

Support

Security is terecht een groot thema bij onze klanten en digitale producten moeten 24/7 werken. Het is dan ook van belang dat de techniek stabiel draait en continu wordt gemonitord.

Als zich incidenten voordoen wil je dat mensen met de benodigde kennis dit direct kunnen oplossen. Bij DearNova hebben we een dedicated team dat onze klanten hierbij ondersteunt.