Vivat

VIVAT heeft een aantal labels die eigelijk iedereen wel kent, namelijk Reaal en Zwitserleven. In 2016 was VIVAT genoodzaakt om snel over te stappen naar een nieuw platform en zocht een partij die de snelheid en flexibiliteit heeft om dit binnen de complexe architectuur op te pakken. Maar ook vanaf de eerste dag oog had voor de synergie voordelen. Bijvoorbeeld door herbruikbare componenten en white label funnels te bouwen.   


Aanpak

Wij hebben bij VIVAT een flexibel scrumteam neergezet, een team dat gewend is om zelfsturend te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor resultaat. Het team is gemakkelijk op te schalen en inzetbaar waar VIVAT op dat moment capaciteit nodig heeft. VIVAT is een erg dynamische omgeving en samen met VIVAT werken we tot de dag van vandaag samen om het elke keer een stapje beter te maken. Het unieke in deze samenwerking is dat we op dag dagelijkse basis met de systemen, processen en protocollen van VIVAT werken en samen deze beter kunnen maken.

Het team bestaat uit een scrummaster, designer, strateeg, .net ontwikkelaars, frontend ontwikkelaars en een analist. Deze rollen zijn niet allemaal voltijd nodig dus worden alleen ingezet wanneer deze wel nodig zijn.

De implementatie van een complexe CMS migratie is goed verlopen door de nauwe samenwerking en knowhow van DN
Jan Hoedt - Projectmanager Digital
VIVAT

Resultaat

  • Migratie van Reaal.nl en Zwitserleven.nl naar het Episerver platform
  • Uitfaseren van het backend systeem Microsoft Office Sharepoint Server
  • Opzet en bouw van meerdere white label funnels
  • Vivat.nl omzetten naar het Episerver platform.
  • Geholpen bij websites als NowGo.nl en Actiam.nl
  • Meegewerkt aan verschillende designs voor Reaal.nl en Zwitserleven.nl
  • Meedenken over de nieuwe online architectuur