Ahrma

Ahrma is een startup die de pallet opnieuw heeft uitgevonden. De Ahrma pallet is een combinatie van nieuwe, innovatieve materialen met het Internet of Things. Hiermee realiseert Ahrma optimale controle over de supply chain, lagere kosten en aantoonbare voordelen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast is iedere pallet voorzien van een transponder die het mogelijk maakt om track & trace functies, temperatuur, beweging vast te leggen en zijn we een proof of concept gestart dit te koppelen aan een blockchain.

Aanpak

DearNova is een echt partnership aangegaan waarbij Ahrma geen investering vooraf heeft gedaan. Er is een gezamenlijk verdienmodel gevonden waardoor DearNova het risico met Ahrma deelt. Dit model sluit perfect aan bij wat wij willen zijn; een echte partner die gedreven is om samen succesvol te zijn.

DearNova is verantwoordelijk voor alle softwareontwikkeling. De systemen die track & trace functies mogelijk maken, de stap richting blockchain maar ook de mobiele & web applicaties voor optimale user interactie worden door DearNova ontwikkeld.

Resultaat

  • Een partnership met een gezamenlijk verdienmodel
  • Proof of concept waarbij we blockchain technologie gebruiken om de assets te registeren en waar we later ook mee kunnen gaan afrekenen
  • Meerdere toepassingen met IoT