DE BUSINESS SENSE EDITIE

CORPORATE KLOOIEN

DearNova inspireert grote bedrijven die worstelen met hun rol in de snel veranderende wereld. Want klooien is een must wanneer het om innovatie gaat: Leren, valideren, experimenteren om vervolgens de juiste keuzes te maken. Daarom was het 29 september tijd voor De Business Sense Editie. 

Al jaren organiseert DearNova haar Corporate klooien seminars. Afgelopen september voor het eerst online. In deze reeks zetten we wekelijks de belangrijkste opnames online met thema’s die aan bod kwamen.  

BUSINESS SENSE

Organisaties zijn constant op zoek naar nieuwe diensten, manieren om geld te verdienen en meer waarde voor hun klanten te creëren terwijl de druk op kosten hoger wordt. Hierdoor moet je meer nut en waarde gaan halen uit je eigen assets en een betrouwbaar ecosysteem van partners zien op te bouwen om samen meer waarde voor de maatschappij te creëren.

Deze keer waren te gast: Jorissa Neutelings, verantwoordelijk voor Digital Innovation & IT bij Vattenfall. Kristel van Haaren, verantwoordelijk voor Strategie & Business Development bij Heijmans. Uilke Duinstra, Strateeg bij DearNova en helpt al acht jaar klanten met het ontwikkelen van innovaties en digitale concepten.

DEEL 1: UILKE DUINSTRA OVER BUSINESS SENSE

Als bedrijf heb je steeds meer data en word je steeds slimmer. Je krijgt niet alleen toegang tot extra kennis, maar ook tot nieuwe markten
Uilke Duinstra
Strateeg

DEEL 2: Jorissa Neuteligs over innovatie bij Vattenfall

Van energie contracten verkopen naar partnerships voor een schonere toekomst
Jorissa Neutelings
Digital Innovation & IT bij Vattenfall

DEEL 3: Kristel van Haaren over innovatie bij Heijmans

Wij combineren onze domeinkennis van de bouw met technologie, om zo nieuwe diensten te verlenen
Kristel van Haaren
Director Strategy & Business Development

Deel 4: Ask Me Anything met alle deelnemers

De missie goed vertalen naar kleine projecten. Dat gebruiken als kracht en springstok om initiatieven vorm te geven en te versnellen'
Uilke Duinstra 
Strateeg

Inschrijven corporate klooien

Ieder half jaar organiseren we ons seminar over een innovatief thema. Deelnemen aan ons event gaat enkel op uitnodiging. Dit doen we met een selecte groep om de kwaliteit van interactie te waarborgen. 
We inspireren onze doelgroep graag. Onderlinge interactie is dus sterk aanwezig tijdens de seminars. Innovatie doe je samen, naast je inhoudelijk te inspireren zien we ook een waarde in het samen brengen van ons netwerk. Hieruit ontstaan mooie initiatieven en nieuwe innovaties.

In het voorjaar van 2021 organiseren we wederom een seminar. Wil je hier graag aan deelnemen, laat je gegevens achter en we brengen je tijdig op de hoogte!
Upload jouw werk/CV*
  • {{file.name}}

Sleep je bestand hier

PDF, DOC, DOCX, RTF, (Max. 50 MB)
Bestand is te groot of het bestandstype is incorrect
Het is niet gelukt om deze aanmelding te versturen
Niet alle velden zijn ingevuld
File Drag/Drop is not supported for this browser
Versturen

AHRMA

Strategisch partnership met gezamenlijk verdienmodel.

Bekijk de Ahrma case

AHRMA

ALD Automotive

Mobility As A Service in een wereld van autonoom rijden en car sharing.

Bekijk de ALD case

ALD Automotive

BYNCO

100% Online auto's verkopen. Net zo makkelijk als schoenen, als je het maar goed doet.

Bekijk de Bynco case

BYNCO